Kézbesítés


kézbesítés
kézbesítés


A küldemény kézbesítés területén jelentkező gondokat átvállaljuk partnereinktől, Budapesten épp úgy, mint az ország egész területén.
Megbízható, gyors futáraink segítségével: levelek, dokumentációk, bizalmas küldemények, kiscsomagok, stb., szállítását, kézbesítést vállaljuk.
Fő szempontunk ügyfeleink teljes körű kiszolgálása.
A gyors, pontos és megbízható szolgáltatáson túl, garantált nálunk a bizalmas ügyintézés, amellyel biztosítjuk azt, hogy a küldemények tartalmára, a címzett személyére vonatkozó információkat harmadik fél számára nem adunk ki.


A kézbesítés vidéken és Budapesten a csomagfelvételt követő munkanapon, munkaidőben történik, amennyiben a partner másként nem rendelkezik.

A kézbesítés dokumentálása:

sikeres kézbesítés

sikeres kézbesítés

A cégünk  képviselője a fuvarlevélen feltűntetett általános és speciális utasítások teljesülését követően (bérmentesítés, áruérték beszedés, okmányvisszaforgatás) adja át a küldeményt a címzettnek.
Amennyiben a csomagoláson sérülést észlel úgy futárunk a kézbesítés során lehetővé teszi a csomag tartalmi átvizsgálását, és annak eredményét a kárrendezés érdekében a címzettel közösen felvett jegyzőkönyvben rögzíti.
A futárszolgálat képviselője a mindkét fél által aláírt fuvarlevél 3. példányát adja át a címzettnek.Sikertelen és meghiúsult kézbesítés

sikertelen kézbesítés

sikertelen kézbesítés


- Sikertelen kézbesítés esetén - a címzett nem tartózkodik a megadott címen, a futárszolgálatnaknak nem áll módjában azonnali segítséget nyújtani, vagy ha a címzett nincs abban a helyzetben, hogy az áru ellenértékét kifizesse és/vagy bérmentesítse - a másodszori kiszállítás megyeszékhelyek esetében ingyenes, egyéb esetben második címként kiszámlázzuk.

- Meghiúsult kézbesítés esetén - a címzett a csomag (áru) átvételét érdektelenség miatt megtagadja - a DT Expressz az árut visszáruként a Megbízó telephelyére visszaszállítja.
DT EXPRESSZ Futárszolgálat Kft.    |   1097 Budapest, Kén u. 6.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu